Lage grill av varmtvannstank

En gammel vv-bereder på 200l er på vei til fyllingen, men jeg lurer på om jeg kan klare å lage en grill av den. KLAR FOR SOMMERFEST: Knut Olav Knudsen og David Zidjeman bygget sin egen grill av en varmtvannsbereder. Du kan leie store griller hos slaktere eller andre som spesialiserer seg på utleie.

Kan tipse om å bruke innmaten til en gammel varmtvannstank. Hei, har jo hørt at det skal være så bra å lage grill av tanken i en varmtvannsbereder. Stor var da min lykke da jeg hjalp til å rydde ett gammelt loft, og da fant en . Så konklusjonen blir at dette er et veldig bra konsept å lage mat på. Vet ikke helt hvor denne tråden hører hjemme, så da prøver jeg her. Mens jeg forbereder pensjonisttilværelsen tenker jeg på prosjekter som . Gammel varmtvannstank ble til flyttbar utegrill.

Kjempekul grill som du har laget 🙂 Gleder meg til å være med å teste den 🙂 Mange ganger . Jeg ser at på noen grillkull-pakker står det at grillkullet holder ca. Edit: kapper du en varmtvannstank på tvers og sveiser på bein har du en. Så får jeg lage noe mere permanent når jeg får henda på en varmtvannsbereder. Plukka fra hverandre den gamle berederen idag, og hadde planer om å lage grill av den, men så slo det meg plutselig at det kanskje var mer .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation