Lage bryllupskake selv

Flott kvalitetskakestativ fra Wilton med etasjer leies ut. Perfekt for bryllup, konfirmasjoner, 50-årslag, dåp eller andre store begivenheter. Vakkert kakestativ brukt i mitt eget bryllup en gang 🙂 ser helt fantastisk ut med kake!

Hver plate er cm i diameteren, som betyr at du kan lage kaker på 24-cm. Men hvis folk ønsker tre etasjer må de da få lov å ga det? Det ER faktisk mulig å ha en bryllupskake som ikke består av tre kaker på et kakestativ. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp kakestativ etasjer billig i nettbutikkene. Wilton 3-etasjes kakestativ til bryllup og andre anledninger. Kjøkkenartikler, serviser, glass, bestikk og interiør på nett – Velkommen Tilbords!

Det i tre etasjer syns jeg bare har så liten plass mellom etasjene, også. Du har lagt ut feil link og når man søker kakestativ så kommer opp . Hun hadde tenkt å lage en 3D bamse til sønnens bursdag, men det ble ikke helt. Gina skal gifte seg til sommeren – og vil selv lage den store bryllupskaken. Mange planlegger bryllup om våren, og jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg lager bryllupskaker. Derfor tenkte jeg å lage en serie rundt dette . Det er mye å tenke på når man skal bake en bryllupskake, og man vil jo gjerne at kaken skal se ekstra flott ut.

Planlegg kaken i god ti slik at du kan lage ferdig . Stort sett når jeg baker bryllupskaker, så bruker jeg sukkerbrød. Når jeg ser det du lager klør jeg alltid i fingrene etter å prøve selv! Men da Catrin ymtet frempå om bryllupskake, var jeg ikke i tvil. Jeg skal selv lage en bryllupskake til helgen med friske blomster som pynt. Når du skal lage bryllupskake som står rett oppå hverandre, trenger du innvendige pilarer i kaken for. Lag så en stabil krem du kan bruke til dik og oppsmøring av kakene. Jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på å lage bryllupskake til mitt eget bryllup i sommer. Er selv veldig spent på det endelige resultatet. Jeg får en god del spørsmål om hvordan man stabler kaker, og hvordan man går frem for å lage en tre etasjeskake.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation