Kyssesyken normale leververdier

Fikk ved blodprøve vite igår at jeg har kyssesyken. Om denne prøven viser normale leververdier, er jeg da frisk? Nå har du fått påvist forhøyde leververdier, og føler du bare har blitt verre og verre,.

En annen virus infeksjon som kan ligne på kyssesyken er . Konsekvensen av kyssesyken er at man får høye leververdier, men nå som jeg har normale verdier betyr det i. Kyssesyken + førstegangstjenesteinnlegg17. Dersom man er blitt friskmeldt fra kyssesyke med normale leververdier, er det mulig . Jeg hadde kyssesyken for en stund siden, men var bare sengeliggende i en uke, så det trenger. Om prøvene er normal er jeg da frisk og kan drikke igjen? Fikk svaret på min andre leverprøve idag, hadde dessverre litt forhøyet leververdi. Det er en infeksjon med et virus som heter Epstein-Barr virus (EBV), et virus som tilhører gruppen herpesvirus. Idag fikk jeg bekreftet at jeg har hatt kyssesyken i ca tre måneder. Han sa jeg hadde normale leververdier igjen, men jeg fortalte ikke om . Jeg fikk konstatert kyssesyken forrige uke. Symptomene startet for – dager siden med typisk vond hals, pustevansker, store hvite . BufretLignendeKyssesyke (mononukleose) er en virusinfeksjon som hovedsaklig rammer ungdom og kan gi. Unngå alkohol så lenge leververdiene i blodprøven er forhøyet.

Jeg lurer på når jeg kan starte å bruke alkohol etter kyssesyken. Jeg hadde utafallet for ca en måned sidne og leververdiene mine er normale . Jeg er en ung student på som nettopp har blitt erklært frisk fra kyssesyken. Når leververdiene er normale, kan man innta alkohol, men start forsiktig. Mange vil også få forstørret lever, og det som kalles høye leververdier. Som oftest er det kyssing (derav oppnavnet Kyssesyke), lån av andres flasker og. Pasienter som har økede leververdier og driver idrett eller hard trening, bør unngå. Hei eg er 33år og har fått påvist høg leververdi, to blodprøver med same resultat. Hvis du har kyssesyken, så vil du bli svært syk når du er voksen. Typiske symptomer ved kyssesyke er sår og vond hals, hovne mandler og. Unngå alkohol frem til leververdiene dine er normale . Jeg er en ungdom som fikk kyssesyken i begynnelsen av året, i tillegg da til. Du må i hverfall vente til du har normale leververdier igjen. Unngå alkohol så lenge leververdien i blodprøven er forhøyet. Nå, etter uker så er viruset helt ute av kroppen, og leververdien er tilbake. Jeg trodde ikke kyssesyken var så ille, men har hørt den ene. Mononukleose eller ”kyssesyke” som vi kaller den, er en godartet sykdom som skyldes en infeksjon av Epstein-Barr-viruset. De som har hepatitt A – B – C har høye leververdier, og har en kyssesyke har. En forhøyet leverprøve kan gå tilbake til det normale igjen når leveren blir frisk.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation