Kappe lister skråtak

Nå er de våken, og når de er lagt i kvel kan jeg gå å kappe listene,. Mellom skråtak og flatt tak kapper du med halvparten av takvinkelen. Finnes det lister som er bedre egnet, eller bør jeg bare skråskjære. Jeg bruker dem alltid når det er skråtak, for da vil ikke listene passe sammen uansett. Anbefaler deg å kappe til noen lister på ca cm og prøve først før du . Lette etter video på korleis eg skulle kappe profilerte lister. Fann ikkje noke på , difor lagde eg. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker’n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge lister. Så kappe av de siste milimeterne, og nå skal alt passe :-). LAG EN JIG: Lager du en jig er det lettere å se for seg hvordan du skal kappe lista.

For det er ikke det samme som å kappe gulvlister, og har du fått til den ene vinklen som går innover, så det bare å glede seg med at det er en .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation