Jan eggum mor jeg vil tilbake

Lyrics of MOR, JEG VIL TILBAKE by Jan EgguMor jeg vil tilbake, til ditt myke mørke leie, Verden er for stor for meg, La meg forsvinne i deg! Mor, jeg vil tilbake – Jan Eggum Amaj- C#m- D – Hm- Amaj- H – Hm- Amaj- H HmAmajC#mEn liten gutt er født. Jan Eggum fremfører Mor, jeg vil tilbake i Neste låt.

Mor, Jeg Vil Tilbake This song is by Jan Eggum and appears… on the album Heksedans (1977), on. JAN EGGUM MOR, JEG VIL TILBAKE lyric at lyric mania for free. Mor, jeg vil tilbake Songtext von Jan Eggum mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte. Han skriker som en gris, just på ungers vis. Mor Jeg Vil Tilbake tab by Jan Eggum at GuitareTab. Livet blir et sjokk for den som synes mor var nok.

Han skriker som en gris, Just p ungers vis. Livet blir et sjokk For den som synes mor var nok. Songtekst van Jan Eggum met Mor, jeg vil tilbake kan je hier vinden op Songteksten. Lyrics to Mor Jeg Vil Tilbake by Jan EgguEn liten gutt er fdt. Lyrics for Mor, jeg vil tilbake by Jan Eggum. Jan Eggum – Mor, Jeg Vil Tilbake (música para ouvir e letra da música com legenda)!

Jan Eggum selger kåken på Frogner og flytter hem. Jan Eggum – Mor, Jeg Vil Tilbake lyrique. Han skriker som en gris, Just på ungers vis. Learn to play Mor Jeg Vil Tilbake by Jan Eggum with guitar tabs, lyrics and chord diagrams.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation