Infrarød badstue erfaringer

Jeg var så heldig at jeg vant en infrarød badstue i sommerkonkurransen til Radiant Health. Vil gjerne gi en tilbakemelding og dele min erfaring i bruk av . Jeg tenkte bygge en badstue på hytta, og kom over Josen ir-badstuer fra Sparmax.

Her så jeg straks noen fordeler framfor trad badstue: 1. Badstu: tradisjonell eller infrarød eller. Er det noen som har erfaringer med nymotens badstuvarmekilder ? Son, benyttet jeg meg av Infarød badstue på Son . Vi har spesialisert oss på badstuer med infrarød varme. Badstuen genererer ingen fuktighet eller plagsom damp, og kan plasseres i hvilket . IR sauna er en revolusjonerende videreutvikling av den tradisjonelle badstuen som i prinsippet ikke har utviklet seg siden man satt i en gamme .

Er det noen med erfaring derute som kan tenke seg å opplyse oss litt. Vel, uten å ha prøvet IR-badstu selv, må jeg nok bare referere til Min . Det er nok for lite erfaring med infrarøde saunaer og jeg er ingen . Strømforbruket i ei infrarød badstu kan sammenlignes med en stor hårføner eller en dobbel brødrister.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation