Ikea induksjonstopp feilmelding

Følg disse instruksene nøye: – Apparatet må alltid frakobles strømnettet før installasjon. Installasjon og vedlikehold skal utføres. IKEA – FOLKLIG, Induksjonstopp med booster, års garanti. Induksjonstopper er svært energieffektive, raske og presise, siden . Jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg, jeg har en induksjonstopp som bare viser feilmelding L på alle plater, har prøvd å søke på men . Etter noen kjappe søk på nettet ser jeg at whirlpool ikea modeller har mye feil som ligner på din. Koble Ikea koketopp – Hus, hage og oppussing. Foreldreportalen › FPForum › Hjem og utstyrBufretLignende28.

Hjelp med induksjonstopp-problem Hjem og utstyr. Har jerngryte, sautepanner og gryter fra IKEA 365+. Det er også i følge kundeservice en kjent feil på serie 901. Jeg må ha platetopp, men kommer ikke til å handle noen hvitevare hos Ikea. Induksjonstopp med feilmelding – ByggeBolig. Hus, hage og oppussing: Hei Jeg fant ingen e-post adresse til ikea, så får se her om noen har . Det er ingen feil med den, annet enn at her har produsenten valgt å gi den en lavere effekt.

Det er ikke sikkert det elektriske anlegget ditt tåler induksjonstopp. Min induksjonstopp fra ikea har 16A støpsel og boost funksjon.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation