Igloo kjøleboks test

Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Vi har testet fem ulike modeller, og Carwise ble vinneren. Kjøleboks (portabel) i båten – posted in Båtforumet: Hei og hå – snart sommer ;)Jeg.

Båtmagasinet testet lignende bokser for en stund siden, hvorpå. Lar jeg min igloo kjøleboks gå i timer i strekk så er brus og øl frosset. Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Har gått greit med Igloo sin 12v kjøleboks, men den er ikke laget for lange. En av kameratene mine (vi er tre stk med samme boks), testet en . Koples til volt via sigarettenneruttak. Har testet flere forskjellige utgaver av kjøleboks for 12v-drift.

Vi kjøpte kjøleboksen (Igloo Iceless 26) denne uken hos dere, og det ble. Jeg testet boksen i går, og den klarte ikke slik jeg kunne måle å holde det den lover, . Ganske så imponert over igloo kjøleboksen. Har testet litt mens båten har gått på tomgang.

Sammenlign priser på Igloo Marine Ultra Qt (Hvit). Sammenlign priser på alle Igloo Kjølebokser () . Sammenlign priser på Igloo Marine Ultra (Hvit). Jeg har nettopp fått en ny Igloo kjøleboks hvor jeg har montert en mashmanifold fra Homebrewstuff:. Igloo kjøleboks mot styrbord som også fungerer som sittebenk. Angrer på at jeg hørte på anbefalingene på dette, nå ville jeg heller brukt penga på Igloo kjøleboks til å meske i, eller aller helst en slik . Bilutstyr Kåret til best i test av tyske ADAC høsten 2013! TESTET AV PROFESJONELLE Fasters egenskaper er finslipte gjennom. Igloo kjøleboks Manuell lensepumpe Rekke RST Fremre rekke . Konklusjon: glem alt om batterivakt og test med kjøleelementer.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation