Hvordan pynte syltetøyglass

For kort tid siden viste jeg dere hvordan dere kunne dekorere blikkbokser. Denne gangen tar jeg for meg gjenbruk av syltetøyglass. Noen syltetøyglass er veldig fine i seg selv, men å pynte dem litt gjør at.

Det er bare å prøve seg frem og se hvordan du vil at din lampe skal . Hvordan brukes decopage lim og er dette limet kun egnet til å servietter? Hvilket lim kan jeg bruke til å feste andre ting på glass? Glass, kubbelys og esker pyntet med servietter og glitter. Dette trenger du: Decoupage, pensel, servietter, glass evt tomme syltetøyglass, . I dag vil jeg vise helt enkelt hvordan jeg dekorerer et glass. Jeg viser ikke så mange bilder av selve dekoreringen, ettersom det er individuelt .

Jeg er som kjent LITT glad i å pynte kakebordet, og hvorfor ikke gjøre det samme. Sjokolade og Vanilje – hvordan lage dessert i små glass! Lyset til høyre er et syltetøyglass fra Lerum som er pyntet med grovt,. Kostholdseksperten forteller deg hvordan du kan lage en is som er så . Jeg har spart på diverse tomme syltetøyglass som skal fylles med julekonfekt og gis bort i presanger. Men hvordan skal jeg julepynte glassene . De fleste hjem resirkulerer glass, men har du tenkt på at istedenfor å samle det opp og dumpe det i en gjenbruksstasjon, så kan du bruke det til .

De trenger ikke engang være glatte helt ne så feks syltetøyglass. Ved et besøk innom Bikuben, for en tid tilbake fikk jeg en demonstrasjon for hvordan man kunne dekorere glass og jeg ble helt hektet. Oppskrifter for pynte syltetøyglass med sukker. Syltetøyglass går fint å bruke ,hvis det er litt vidde på det. Så fint at du deler hvordan de fine lyslyktene lages, jeg ble inspirert til å prøve! Dekorerte glass kan brukes både til pynt og til store anledninger, men mange mister motet ved tanken på å male glass selv. Hvis du liker å lage julepynt selv, kan det å dekorere glass til jul være en fin. Se hvordan du kan pynte trappa til både hverdags og Halloween. Hvordan feste strøssel på kanten av glass? Jeg skal lage posjonsgeleer til barnebursdag på mandag og vil gjerne pynte kanten på glassene. Noen som har brukt barnemat glass som telysestaker og pyntet de opp? Hvilken stil hadde dere på resten av pynten?

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation