Hvordan bruke sprøytepose

Under får du en innføring i hvordan du skal fylle sprøyteposer. Hvordan resultatet blir, avhenger ikke bare av konistensen på kremen, men hvordan du holder og bruker sprøyteposen din. Legg til oppskriften i min kokebok Legg til.

Her viser jeg deg hvordan du lager en sprøytepose i papir – trinn for trinn. Jeg har fått mange spørsmål om hvilke tipper jeg bruker til å pynte. Her kan du se hvordan jeg lager roser og små blomster. Utstyrer jeg bruker er en sprøytepose og en 1M tipp fra Wilton. Når det kommer til sprøyteposer bruker jeg merket Wilton, i likhet med tippene. Disse er solide, gode og kan brukes igjen dersom man vasker . Sprøytepose i super kvalitet med forskjellige sprøytespisser.

Den er veldig enkel å bruke, fylle opp og dekorere med. Oppskrifter for hvordan bruke engangs sprøytepose. Oppskrifter for hvordan bruke sprøytepose. Har man ikke denne kan man bruke vanlig sprøytepose også med rund litt stor tupp. Skal du pynte muffins og kaker har vi kremposen med alt i en. Her får du en solid pose, tykk plastikk på innsiden, kobler og hele tipper, bla . Om du bruker en sprøytepose med stjernetipp blir det mindre søl og en veldig elegant påføring.

Noen som har tips til hvordan jeg kan få den stivere? Vil nemlig helst slippe å måtte bruke smørkrem da jeg syns det blir for søtt. Blir jo dyrt å holde på å leke med kaker dersom man skal bruke mange engangsposer hver gang! Hvordan bruke bakepapir i en sprøytepose. Bakepapir kan brukes til å ta raske og billige piping poser i stedet for å kjøpe ferdige de du finner i . Jeg har fått noen spørsmål om hvilken type sprøyteposer jeg bruker så jeg tenkte jeg skulle vise dere. En annen grunn kan være at du ikke bruker sprøytepose med coupler og rund tipp. Se tips lenger opp for hvordan du skal skålde og tørke dem riktig.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation