Hvor kjøpe spumaflaske

Spumaflaske, et MUST for å lage fluffy kreasjoner. Jeg ser at flere anbefaler bruk av Spumaflasker for diverse ting på kjøkkenet. Har noen et godt forslag til hvor jeg bør handle, samt hvor de har . He he, det er en helt manuell metode hvor man fyller på god . Noen som har noen ide om hvor dette kan skaffes? Culina hadde det, men den ble jeg anbefalt å ikke kjøpe til hjemmebruk . Jeg kan ikke helt huske hvorfor jeg kjøpte en spumaflaske. Mitt tips er å tenke seg nøye oHvor ofte vil du bruke den? Gjerne med en smak du ikke får kjøpt i butikk. Først da jeg fikk en god kaffekvern, skjønte jeg hvor mye dårlig kaffe jeg har.

Jeg skal kjøpe en slik Spuma flaske, men jeg finner de ingen steder. Det er slik flaske som man putter patroner i. Magnor Magnor Dina Dekanter L cl. Kähler Kähler Globo Lysestake hvit 1CM. Gryte; Sil; Spuma-flaske; CO2-patroner (stk for en liters flaske). Hvordan er kullsyrenivået sammenlignet med kjøpebrus? Hvor mye ferdig ketsjup blir det av denne opp.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation