Hva er drivved

Hvert drivved prosjekt har sin egen sjarm, og er unikt. Så da tenkte jeg at jeg skulle dele litt tips og triks om hvor man kan finne det og hva man . Rekved eller drivved er trevirke som skylles opp på stranden etter å ha drevet rundt på havet.

Vi har funnet fram til morsomme og dekorative tips til hva du kan lage av drivved. DIY-prosjekter med drivved som vil sende deg RETT UT I FJÆRA! DIY-prosjekter og tenkte å vise frem noen tips til hva man kan lage av drivved. De lager møbler og andre gjenstander av røtter, greiner, drivved og eldgamle planker. Rekved eller drivved er trevirke som skylles opp på stranden etter å ha drevet rundt ute på havet. I mindre velstående tider, var slik ved et verdifullt tilskudd til . Naturmaterialer og røft tre blir jeg nok ikke lei av med det første, og drivved er fremdeles en skikkelig favoritt!

NSW arkitekter (som tidlgere nevt) har spesialisert seg på små hytter, og jeg liker godt hva jeg ser. På en måte blir det nesten mer privat, og er det ikke det man . Bildene er fra forrige uke, da jeg var på (adlinks) Drivved i Høvik.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation