Hjemmesnekret tv benk

Med flatskjermens inntog har de gamle tv-bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og plassen du har i . Jeg har laget en tv-benk av to Ikea Metod overskap.

Birlamp fra franske Challierès, og laget en hjemmesnekret løsning. Jeg er åpenbart i det kreative hjørnet om dagen. Jeg elsker å kunne lage ting, prøve ut noe nytt og forandre på det som er. Lyst på en tv-benk som naboen garantert ikke har? Her har du muligheten til å sikre deg mitt første snekkermesterverk og det uten å betale så mye som ei krone . Hvitmalt salongbord og TV benk av paller ( hjemmelaget) Bord. Lengde: 120cm Bredde: 80cm Høyde: 42cm 2-delt tv benk: Bredde til sammen: 230cm Dybde: .

Gis bort til kjærlige familier eller apatiske single. Hjemmesnekret, hvitbeiset pallemøbel gis bort til den første som henter. Kjøkkenskap fra Ikea kan brukes til det meste, . Fikk så lyst å prøve å lage mitt eget møbel, og siden TV-benken jeg har fra tidligere er noe rakkel jeg malte og ordnet litt på, var det et selvklart valg.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation