Heklet gryteunderlag oppskrift

For ytterligere hjelp med en oppskrift, vennligst kontakt butikken der du kjøpte garnet. Vi jobber hardt for å tilby det beste innen strikking og hekling, inspirasjon og gode rå men . Denne er heklet i garn fra Søstrene grene, et garn som passet perfekt til dette. Så fint at du deler oppskrift, kanskje jeg prøver meg på denne . Runde Grytekluter heklet i Mandarin Petit. I denne boka får du mønster og oppskrift på strikkede, heklede, sydde og. PurlSOHO, Gratis, Engelsk, Grytekluter og gryteunderlag, formet som melon. Vil du se den rosa jeg lagde og oppskrift trykk HER. Skriv inn søke ord og trykk enter feks fløtekarameller så kommer oppskriften. På mandag kom Familiens Hekle ut, og det er stappfullt av herlige.

I Familien Hekle har Tove Fevang levert oppskrifter til fire fine grytekluter du ikke vil. Vi hadde aldri trodd vi skulle si at gryteunderlag er kule, men disse er . Oppskrift er strengt tatt ikkje nødvendig påkrev men bilder derimot er kjærkomne. Oppskriften på Hjärtans grytunderlägg finnes her. Jeg har etter omg valgt å hekle dobbeltstaver med lm mellom, og hoppet over st 2ggr 1 . Men så fant jeg en oppskrift i Tove Fevangs Helt enkel hekling. Posts about Hekling (patterns) written by Marit. Jeg bruker og legge den på et gryteunderlag i kork (korketavle funker fint!) og strammer den . Har masse vamsegarnrester som d blir kjekt å lage gryteunderlag av. Fant en oppskrift på pinterest… og måtte bare teste ut. Og av garnet som var igjen heklet jeg et gryteunderlag i Bayerskhekling (Wooleater). Posts about Hekling written by Lisa-Marie Thompson. Jeg ble spurt om jeg kunne lage en sau fra en oppskrift som var kjøpt på nettet fra en blogger. Men siden siden jeg fant oppskriften på ikke lar meg dele, selv om. Jeg mangler noen gryteunderlag her hjemme, så fant ut at jeg skulle lage et par. Oppskriften kommer fra hodet og er veldig enkel og går raskt å . Den er heklet etter akkurat samme oppskrift, og i samme garn og den er minst like fin som den store.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation