Glansvask brunt hår

Minicolor og glansvask sliter minst på håret, men fargen er derimot ikke like. Blåsjampo kan også brukes i brunt hår med lyse striper for å . Glansvask, minikolorasjon eller permanent farge til ditt brune hår.

Du er kanskje lei av din naturlige hårfarge, eller har bare lyst til å prøve en ny look. Om valget står mellom å farge håret rødt eller brunt, er det lurt å farge håret rødt først. Etter forpigmenteringen ble Idas hår farget mørkebrunt. De tre hovedkategoriene hårfarge er glansvask, som holder fra to til hårvask, . Nivå er glansvask som holder i alt fra to til hårvask. Brunt hår er ofte sterkt og sunt og tåler en trøkk. Det kan også lett varieres med ulike glansvasker eller minikolorasjoner.

Håret ditt kan sjå litt rart ut om du brukar brunette-glansvask i blondt hår. Vil du verkeleg bli brunette ville eg anbefalt å farge det. Jeg har stripet håret mitt etter at jeg hadde hatt det brunt veldig lenge. Tenkte jeg skulle prøve en glansvask på håret mitt for å få en litt . Vil ha masse tips fra dere som har farget håret brunt hjemme!

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation