Forhøyet leververdi symptomer

Symptomer: smerter i muskler og ledd( ble sykmeldt i aug-pga ikke svært mye forhøyet som man ofte får ved hepatitt (leverbetennelse). Dette gjør du hvis du har høye leververdier. Det er ikke alltid slik at forhøyede leverprøver over tid resulterer i ødelagt leverfunksjon, men det kan bli resultatet.

Symptomer på at man har fått skrumplever kan være:. Jeg har til tider forhøyede leververdier. Diabetes forårsaker forhøyede leververdier. Legen sa ikke hvem av leverprøvene som var forhøyet. Men er det normalt å ha forhøyet leververdier når man har mye . Har over lengre tid hatt forhøyede leververdier.

Mange mennesker har alltid lett forhøyet GT uten at de drikker. Leversykdom Symptomer – Leveren er et av de viktigste organene:. Ved forhøyede leververdier, trengs det mer forskning for å finne årsaken. Ikke alle hepatitter gir symptomer, men blodprøver kan avsløre om man. Fikk brev i dag at jeg hadde forhøyet leververdier i blodet, såt det for å sjekke hva. Jeg har hatt kløe på magen noen uker nå men har vært ganske sikker på at dette er fordi magehuden strekker seg. Fikk brev av legen min i dag om at jeg hadde høye leververdier. En lege vil vurdere pasientens symptomer og deretter kjøre leverenzymer på en. Hvis folk får unormale leververdier resultater, leger vet at leveren ikke . Jeg har også hatt litt forhøyede leververdier, men de normaliserte . Stoffskiftet mitt er som normalt akkurat nå, men likevel har jeg alle symptomer på . Hei folkens fikk et lite koselig brev fra sykehuset med tekst at jeg har forhøyede s-ALAT, s-ASAT og CK verdier, og at jeg må så fort som mulig få . Det kan være mange grunner til forhøyet leververdi, og oftest. Jeg har fått høre at jeg har høyt stoffskifte og høye leververdier (pluss jernmangel) etter å ha tatt blodprøve. Jeg merker at jeg ofte får veldig høy puls selvom jeg ikke gjør noe spesielt og jeg blir veldig fort sliten. Langvarig stase under prøvetaking kan gi falskt forhøyede verdier; Hemolyse kan gi falskt lett forhøyede .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation