Forhøyede leververdier kreft

Jeg frykter at jeg har fått en eller annen form for kreft ( tarmkreft?). Blant de vanligste årsaker til forhøyede leververdier slik du har, er for høyt . Mens de fleste lever kreft i USA har spredd (spredning) fra andre steder, kan du .

Få informasjon om undersøkelse, diagnose, hvordan kreft i leveren. Forhøyede leververdier kan jo komme av veldig mange andre grunner enn kreft. Det kan være infeksjon, hepatitt, galleproblematikk. Har over lengre tid hatt forhøyede leververdier. Min forrige fastlege sendte meg til ultraly og der ble det ikke funnet noen feil. Det er mange forhold som kan føre til forhøyede leverenzymer, alt fra en enkel smitte til kreft. Hvis folk får unormale leververdier resultater, leger vet at leveren ikke .

Ved forhøyede leververdier, trengs det mer forskning for å finne årsaken. Blodprøver som kan gi mistanke om kreft eller som kan benyttes til å følge. Dersom bare PSA er forhøyet, uten samtidig symptomer eller . Kreftsyke har ofte problemer med leveren (forhøyede leververdier) forstår jeg. Fikk brev av legen min i dag om at jeg hadde høye leververdier. Ellers så kan kreft og gallestein gi utslag. De mener at dersom det er sammenheng mellom mine gallesteinsproblemer og de høye leververdiene bør man avgjøre om det er grunnlag for .

Forhøyet leververdier kan komme av så mangt, f. Det eneste jeg vet om høye leververdier er at det tyder på veldig høyt alkoholforbruk. Også kreftsykdommer og leversvikt av andre årsaker kan gi høye verdier. I så fall vil leverprøver røpe forhøyede verdier, og legen kan ta flere. Noen av disse kan etter mange år utvikle skrumplever (cirrhose) eller leverkreft. Fikk brev i dag at jeg hadde forhøyet leververdier i blodet,. Etter det viste blodprøvene mine lett forhøyet leververdi. Prøvene skal være ganske høye før det er mistanke om kreft og andre alvorlige ting. Virusinfeksjoner: CRP er ofte normal eller bare litt forhøyet tidlig i en virusinfeksjon. Kreft er den nest største dødsårsak i Norge og i de fleste andre vestlige land.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation