Forhøyede leverprøver kreft

Jeg frykter at jeg har fått en eller annen form for kreft ( tarmkreft?). Blant de vanligste årsaker til forhøyede leververdier slik du har, er for høyt . Hadde også høye leververdier i 200 men ikke så høye og disse.

Vedvarende forstyrrelser i leverprøven kan i verste fall føre til en ødelagt leverfunksjon. Dette gjør du hvis du har høye leververdier. Få informasjon om undersøkelse, diagnose, hvordan kreft i leveren. Mens de fleste lever kreft i USA har spredd (spredning) fra andre steder, kan du . Spurte legen om jeg burde bekymre meg for kreft. Det er jeg nemelig og jeg hadde litt forhøyet lever prøver uten at det var noe og bekymre . Blodprøver som kan gi mistanke om kreft eller som kan benyttes til å.

For eksempel kan høye leverprøver skyldes alt fra et uskyldig virus til . Det er mange forhold som kan føre til forhøyede leverenzymer, alt fra en enkel smitte til kreft. Hvis en leverprøver viser forhøyede enzymer og legen utelukker andre . Har over lengre tid hatt forhøyede leververdier. Min forrige fastlege sendte meg til ultraly og der ble det ikke funnet noen feil. De mener at dersom det er sammenheng mellom mine gallesteinsproblemer og de høye leververdiene bør man avgjøre om det er grunnlag for .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation