Fliser på teglsteinspipe

Kan jeg kle inn ei teglsteinspipe med fasadeskifer, noe ala dette:. Hei, jeg har lusket rundt på forumet en stun men nå er det på tide å poste litt. Hvilke muligheter har jeg da for å få brannmur og pipe i flukt med resten av.

Ryktet forteller at det er OK å legge fliser på en teglsteinspipe. Ovnen er på et annet rom og pipeløpet blir ikke varmt (gammel teglsteinspipe). Nåvel; Vi hadde tenkt å lage dusjhjørne på den delen av badet. Nå er jeg langt fra noen fliseekspert, men venner som er langt mindre handy enn meg har lagt flis på ba så jeg tipper jeg skal klare å legge . Pipen er ca år gammel, i teglstein, og ser ut til å være i grei forfatning. Fliser har mange ulike bruksområder og egner seg spesielt godt utendørs til. Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. Kontakt din nærmeste Modena Fliser butikk. Komplett badstu pipe: Schiedel Badstu pipe – meter. Bestillingsvare, diameter 1mm – tilpasset badstuovner.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation