Figgjo servise anne marie

Glad-serviset over alle glade serviser, Annemarie fra Figgjo. På høståpningen kommer et Annemarie kaffeservise. Vi har nå Figgjo annemarie til salgs fra Finn.

Se pris ØNSKES KJØPT – Anne Marie Figgjo. Når jeg var år arvet jeg serviset av tante. Nå har jeg et sterkt ønske å få det komplett. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Kjøp og selg porselen fra figgjo til lave priser på auksjoner og til fastpris på QXL. Kjøp og selg Marie porselen fra figgjo til lave priser på auksjoner og til fastpris. Kjøp og selg Anne Marie porselen fra figgjo til lave priser på auksjoner og til fastpris på QXL.

Figgjo Annemarie Kirsten Dekor frokost servise til to personer. En kopp har et lite nagg et fat har et brunt merke. Jeg ønsker å samle på AnneMarie serien fra Figgjo. Og ville satt pris på å bli kontaktet av noen som kunne tenke seg å selge til meg.

admin

admin wrote 685 posts

Post navigation