Diy betong lysestake

Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene .

Jeg har tidligere vist en hjemmelaget betonglysestake med plass til fire lys, men før jeg laget den prøvde vi oss fram med en mini-versjon. Etter å ha laget julenissene hadde jeg en del betong igjen og fant ut at jeg skulle prøve meg på telysestaker i betong. Betong setter et røft og rustikk preg på interiøret. Marit Rusaanes har laget lysestaker av en isteflaske og en Pringles-boks. DIY: lage bord av grønne plastkasser med spraymaling, mdf-plate og bein . Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse .

Se video av hvordan du lager en krakk i betong. HÅNDSTAKE: Lag en unik lysestake i betong helt på egenhånd. This Pin was discovered by Camilla Bertelsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kanskje du allerede har sett hva Mrs Hardy har laget av betong? KROnPRINSESSENE på Foreldremanualen DIY brus . Først blandet jeg litt sement med vann til jeg fikk .

Disse fire i forskjellige høyder ble støpt i pappkrus. Støp en diamantformet lysestake til telys. Kjekt å ha (unntatt form betong): Munnbeskyttelse, nøytral matolje, sandpapir, skje, tørkepapir, desilitermål, plastfolie, . Adventstake i betong _designparken_1024x104. Adventslysestaken i år er laget i betong, ingen overraskelse . Før jul hadde eg så mange prosjekt på gang at eg ikkje hadde mulighet til å dele alt. Eg kjøpte meg ein sekk med kg betong, og sette i gang . TitaLita Interiør Lysestake i kobber og betong. Jeg har fulgt veldig lenge med Mrs Hardy sin blogg og jeg har nå prøvd ut noe av det hun hadde prøvd med betong, hun ble veldig fornøyd . Etiketter: Betongstøping, gjør-det-selv (DIY), Hage, Hobby-puslerier.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation