Dinitrol vs tectyl

På en sånn bil, ville dere valgt: a) Tectylbehandling. Koster ca 40kr, etterbehandles hvert 3. Jeg kjenner til diskusjonen Dinitrol vs Tectyl fra gamle dager og.

Tectyl vs Dinitrol – posted in Bil: Skal gi bilen en understellsbehandling, men usikker på hva jeg skal velge av Tectyl eller Dinitrol. Min erfaring med Tectyl fra Thorsen er at bilen ruster overhodet ikke. Noen som har erfaring med Dinitrol, Tectyl eller måten det blir gjort på i . Det er mange som er skeptisk til Tectylbehandling og tror den vil kapsle inn rust og. Edit: Slo inn dinitrol vs tectyl vs olje og har blitt litt lurere, tror jeg ::). Hvad er forskellen på Pava, Dinitrol og Tectyl? Hva er beste antirust behandling, Tectyl eller andre metoder som er bedere?

Den ble sprøytet med Dinitrol tidlig på tallet en gang. Vårt sortiment omfatter i dag Dinitrol produkter, metoder og teknisk utstyr til alle formål. Dinitrol rustbeskyttelse er basert på mer enn års erfaring, forskning og . Jeg lurer på hva jeg skal velge mellom Dinitrol eller Tectyl? Har hørt at eldre biler burde få Dinitrol-behandling, men vet ikke akkurat om det er .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation