Caroline berg eriksen smoothie

SUNNHET I ET GLASS: En grønn smoothie kan gi deg et skikkelig boost av blant annet vitaminer og antioksidanter. Det er nesten så du kjenner at huden strammes opp litt under haken og at kroppen . Nå vet jeg ikke helt hva definisjonen på en grønn smoothie er, men denne er i hvert fall grønn og serveres hos Bare Grønt i Fredrikstad. En sunn og frisk green smoothie bowl med eple, spinat, ananas og mynte. Men dere, nå er det på tide med en videoblogg her. Jeg har hatt lyst å prøve ut grønn smoothie i lang tid nå, så jeg tenkte, hvorfor ikke filme det . Frukt og grønt sammen kan raskt bli til en fristende smoothie! Oppskrift på en sunn, grønn smoothie som booster med energi. Avokado, lime, kiwi, eple og spinat både smaker godt og gjør godt for kroppen. Dette er en energidrikk som passer perfekt som start på .

Tone Damli Aaberge (27) sverger til en egenkomponert grønn juice hver morgen. Denne er med spinat, avocado, ingefær og sitron, og er så godt for deg atte halleluja! Da har det blitt kvelden allerede, og her går det virkelig i ett når Nelia kommer hjem fra barnehagen, så til tider må jeg prøve å . Ved hver smoothie mikser du bare alt i en blender, heller i et glass og nyyyter! Min absolutte favoritt akkurat nå er den jeg kaller green sweet . Jeg føler at ganske mange er redde for grønn smoothie, kanskje fordi det ser litt rart ut eller fordi det ofte smaker litt for grønt, men det siste året . Når de er finhakket, tilsetter du resten av ingrediensene. Hell i en kopp eller i et smoothieglass og NYT! Lars-Kristian kom hjem klokken ett i natt og jeg får jo ikke sovet når jeg ligger og venter på ham, så klokken ble vel to før vi trakk dyna over . I dag skal jeg kjøre til Oslo i regnværet, og jeg har en lei tendens til å kjøpe meg iskaffe eller ferdiglagde smoothies . I dag mekket jeg sammen en grønn smoothie som bestod av bare grønne ting, og den ble så innmari god! Dessuten blir det fort mer som en smoothie, ettersom du ikke kan unngå fruktkjøttet. Men hvis du ikke bryr deg om det, er det bare å kjøre på! Det kan virke som om Caroline Berg Eriksen er i ferd med å gå ut på.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation