Carlton koffert kodelås

Vet det er en slik liten knapp under der koden er, men skal man holde den inne mens man setter den nye koden? Jeg har en kodelås på denne som jeg har glemt! Jeg har nettopp kommet hjem fra en liten helgetur.

Da jeg skulle åpne kofferten for å pakke ut, stemte ikke koden lenger. Koden står på 0nå, og jeg ønsker å stille inn en egen kode, , så. Jeg skal til Kreta i sommer, og har lyst til å skaffe meg koffert med kodelås. Men, så har jeg noen spørsmål angående det – ettersom jeg aldri har hatt kodelås før. This is how you change the combination lock of a Carlton Slider II bag. Kofferten min med kodelås har gått i vranglås. Får den ikke opp i det hele tatt, et eller annet har klikka inni den tror jeg. Hvordan kan jeg låse opp kodelåsen min hvis jeg har glemt koden? Det gir deg muligheten til å sette vesken på drahåndtaket til kofferten. Hel og fungerende koffert, riper og hakk utvendig fra bruk. Detaljer: Sort, kodelås, hjul; hardplast. Stor og solid Carlton koffert med kodelås til salgs. En kulepenn er alt som skal til for å åpne, ta ut det de vil stjele, og deretter lukke kofferten din igjen. Er du av dem som alltid passer på å låse kofferten din før du sender den avgårde på bagasjebåndet?

Vel, det gjør ikke nødvendigvis tingene . Den ene kofferten dukket så opp hos oss på kvelden dag hvorpå vi. Min år gamle Carlton svikter dessverre ikke, og nå er jeg nesten den. Skal reise til rhodos i natt også har jeg glemt koden på kofferten . Men determulig det finnes et knep for å nullstille kodelåsen, men da må. Hvis kofferten er låst er det nok ikke mulig å resette – annet enn at jeg . Flott Carlton koffert med kodelås selges.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation