Brun saus til koteletter

Deilige saftige og møre svinekoteletter med brun saus. Trikset er å steke kotelettene raskt for å få stekeskorpe og så koke dem lenge. Brunsaus er noe jeg stort sett lager fra bånn hver gang.

Er det en saus som blir sett på som den mest tradisjonelle i norsk matlaging, så må det være brun saus. Jeg tror nok min bestemor ville blitt lettere fornærmet dersom mine induksjonssstekte (og kokte), koteletter ble presentert som hennes. En go gammel klassiker som koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Brun saus passer til kjøttkaker, benløse fugler, kjøttpudding, steik og andre typisk norske retter. Oppskrifter for brun saus til koteletter. Jeg tror faktisk aldri jeg har laget koteletter i brun saus, men i kveld skjedde det. Smaksmessig var det vel ikke den store opplevelsen, brune koteletter i panne, .

I går hadde jeg saftige sommer koteletter med bernaise saus , rødkål , surkål og poteter. Men jeg steker nakkekoteletter,og lager brun saus til. Skal ha koteletter, men vet ikke hvordan jeg skal få disse møre. Blir alltid møre og gode, samt deilig saus.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation