Bånd til tivolilampe

For ca år siden fikk jeg en #trearmet tivolilampen av bestemoren min. Men her kan man bruke hvilken som helst type bån eller klippe opp .

HVITE skjermer til tre-armet stålampe (tivoli) Mangler du fine skjermer til stålampen din, så er det disse du ser etter. Jeg har også en tivolilampe på lur, som jeg har arvet fra mormor. Flekkete og manglende sort bånd er mer enn jeg kan leve med. Flere av dere ymtet frempå om at dere slettes ikke ville gjort noe med disse . Min tivolilampe hadde slike gjennomsiktige bånd surra rundt trådramma.

FINN – ‘Tivolilampe’, TorgetInnholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Images and videos in instagram about tivolilampe. Om du er på jakt etter en #tivolilampe så står det. For noen år siden fant jeg en tivoli lampe på miljø stasjonen. Skjermene var trukket i kremfarget plissert nuppestoff, og kantet med gull bånd. Sprek tivolilampe og en snasen liten båndlampe kommer for salg i morgen. Selger lampebånd som ble brukt til å fornye min tivolilampe. Var veldig lett å bytte bånd hvis det er noen som vurderer det! Jeg fant meg ei tivolilampe på en brukthandel en tid tilbake. Det tok litt tid fra tivolilampa kom i hus til den fikk fullbyrdet sitt potensial, men nå .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation