Bli sminket på mac

Hvor kan jeg få rensetips og bli sminket? MAC ligger på Glasmagasinet i Oslo sentrum, Make Up Store tror jeg ligger i Bogstadveien.

Sminkeveledning MAC – Velvære, hudpleie og kosmetikk. Mac studio fix fluid foundation – Velvære, hudpleie og kosmetikk. For et par uker siden var jeg på workshop med MAC Cosmetics på The. Hvis du ikke ønsker veiledning, men bare vil bli sminket fordi du skal .

MAC tilbyr et stort utvalg av profesjonell sminke, sminkekoster og hudpleie tilpasset alle aldersgrupper, etnisiteter og kjønn. Blir bare det samme til fest og hadde vært kjekt å lært hvordan jeg skal sminke meg. Noen som er flinke med make-up som kan se hit. BufretMAC Cosmetics hyller menneskets unike skjønnhet gjennom farger, skygger og teksturer som tilpasses hver enkelt person. Skal man legge sminken selv, eller skal man la noen profesjonelle gjøre det? Har nettopp blitt sminket, og har shoppet litt ny sminke. Må man ikke være over år eller no får å bli sminket av noen på butikk ? Uansett hvor lite jeg sminker meg en dag, må jeg ha denne! Den fra MAC gir deg akkurat passe mengde, det blir ikkee stivt og det ser heller . Ta for eksempel en tur til den nye MAC i Kicks-butikken på nye Strømmen. Hør hvordan Bjørn Inge reagerer når han blir Joker-millionær. KICKS har ett brett sortiment av makeup och sminkfra MAC.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation